De telefoon synchroniseren

Nadat u HTC Sync hebt geïnstalleerd en ingesteld, kunt u de telefoon met uw computer synchroniseren.

Telefoon en computer automatisch synchroniseren

Doe eerst het volgende zodat u er zeker van bent dat de telefoon automatisch met de computer synchroniseert.

1. Druk in het begin scherm op MENU en tik op Instellingen > Toepassingen > Ontwikkeling.
  2. Zorg er voor dat het keuzevakje USB debugging is geselecteerd.
Telkens wanneer u de telefoon met de computer verbindt, start de synchronisatie automatisch. Wacht tot het synchronisatieproces gereed is.

Telefoon en computer handmatig synchroniseren

1. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Sluit uw telefoon met de meegeleverde USB-kabel op de computer aan.
    • Of, als de telefoon reeds is aangesloten, houd de statusbalk ingedrukt en sleep uw vinger omlaag om het meldingenscherm te openen. Tap vervolgens op de status "Selecteren om het type USB-verbinding te wijzigen".
  2. Tik in het scherm Verbinden met pc op je telefoon, tik op HTC Sync en tik op Gereed.
  3. Controleer op uw computer of het pictogram voor HTC Sync rechtsonder in het scherm groen is. Dat houdt in dat uw telefoon met HTC Sync is verbonden.
  4. Tik op de telefoon op Nu synchroniseren.