HTC Sync instellen zodat het uw telefoon herkent.

Stel HTC Sync na de installatie in om uw telefoon te herkennen.

1. Druk in het begin scherm op MENU en tik op Instellingen > Accounts & synchronisatie-instellingen.
  2. Tik in het scherm Verbinden met pc op je telefoon, tik op HTC Sync en tik op Gereed. Uw telefoon zoekt naar HTC Sync op uw computer. Wacht enige ogenblikken tot dit proces is afgerond.
  3. Als een bericht op de telefoon verschijnt dat aangeeft dat HTC Sync niet kan worden gevonden, moet u de USB-kabel losmaken en opnieuw verbinden, waarna u stap 2 herhaalt.
  4. Klik op Volgende als de wizard Telefoonverbinding op uw computer verschijnt.
  5. Voer een naam in voor uw telefoon en klik op Voltooien.
Controleer het pictogram voor HTC Sync rechts onderin het computerscherm. Als dat groen is, betekent het dat de telefoon met de computer is verbonden en dat HTC Sync deze herkent.