Uw Google wachtwoord vergeten?

U hebt het wachtwoord van uw Google-account nodig om Google Mail (Gmail), Calendar en Google-contacten met uw telefoon te synchroniseren. U hebt het wachtwoord ook nodig voor Google Talk en het downloaden van toepassingen van Android Market.

Als u het wachtwoord niet meer weet, kunt u het proberen terug te halen door naar de website van Google te gaan.

1. Open op uw telefoon of computer een webbrowser en ga naar https://www.google.com/accounts/ForgotPasswd.
  2. Typ het e-mailadres of de gebruikersnaam waarmee u zich bij uw Google-account aanmeldt.
  3. Voltooi het verificatieproces. Typ de tekens die u op het scherm ziet en klik op Submit.
Een e-mail wordt naar het alternatieve e-mailadres gestuurd dat u bij het maken van uw Google-account hebt opgegeven. Volg de aanwijzingen in de e-mail om uw wachtwoord terug te zetten.
Als u geen alternatief e-mailadres hebt of u kunt de e-mailaccount niet openen die u gebruikt hebt voor het maken van uw Google-account, kunt u na 24 uur uw Google-account resetten door de beveiligingsvraag voor wachtwoordherstel te beantwoorden.