SMS- en MMS-conversaties beheren

Een bericht tegen verwijderen beschermen

U kunt een bericht vergrendelen zodat het niet wordt verwijderd, zelfs al u de andere berichten in de conversatie verwijdert.

1. Tik in het scherm Alle berichten op een berichtthread.
  2. Houd het bericht ingedrukt dat u wilt vergrendelen.
  3. Tik op Bericht vergrendelen in het optiemenu. De voortgang van het verzenden wordt rechts van het bericht aangegeven.

Een berichtenreeks verwijderen

1. Tik in het scherm Alle berichten op de berichtenreeks die u wilt wissen.
  2. Druk op MENU en tik op Verwijderen.
  3. Wanneer om bevestiging wordt gevraagd, tikt u op OK.
Eventuele vergrendelde berichten in de reeks worden niet verwijderd, behalve wanneer u in het keuzevakje Vergrendelde berichten verwijderen klikt.

Verschillende berichtenreeksen verwijderen

1. Druk in het scherm Alle berichten op MENU en tik op Verwijderen.
  2. Selecteer de berichtenreeksen die u wilt verwijderen.
  3. Tik op Verwijderen.
Eventuele vergrendelde berichten in de reeks worden niet verwijderd, behalve wanneer u in het keuzevakje Vergrendelde berichten verwijderen klikt.

Een enkel bericht verwijderen

1. Druk terwijl u een berichtenreeks bekijkt op het bericht dat u wilt verwijderen en houd dit aangedrukt.
  2. Tik als het bericht is vergrendeld op Bericht ontgrendelen in het optiemenu en houd het bericht aangedrukt om het optiemenu opnieuw te openen.
  3. Tik op Bericht verwijderen in het optiemenu.
  4. Wanneer om bevestiging wordt gevraagd, tikt u op OK.