Uw telefoon met scenes personaliseren
AAN DE SLAG

Uw telefoon met scenes personaliseren

Als u scenes gebruikt, wordt uw telefoon meerdere telefoons in één. Scenes zijn gepersonaliseerde indelingen voor het beginscherm die u snel op uw telefoon kunt toepassen. Door tussen scenes te wisselen, verandert u de telefoon in een oogwenk in de ideale weekend-telefoon, reistelefoon, werktelefoon of speeltelefoon.

Een standaardscene gebruiken

Uw telefoon is reeds voorzien van een aantal standaardscenes, elk ingesteld met een andere achtergrond en een reeks widgets die verschillende momenten in uw leven voorstellen. U kunt een scene kiezen die geschikt is voor werken, spelen, reizen, of uw sociale leven.

1. Druk in het begin scherm op MENU en tik op Scenes.
  2. Selecteer een standaardscene in het menu Selecteer een scene en tik op Gereed.

Een scene aanpassen en opslaan

Nadat u een scene hebt geselecteerd, kunt u widgets en andere elementen toevoegen, de indeling wijzigen, een andere achtergrond kiezen, en het hele beginscherm als uw gepersonaliseerde scene.

1. Druk in het begin scherm op MENU en tik op Scenes.
  2. Selecteer een standaardscene die reeds een paar widgets bevat in het menu Selecteer een scene of selecteer Schone lei als u uw eigen beginscherm wilt ontwerpen.
  3. Voeg widgets en andere elementen toe.
  4. Pas de indeling van het beginscherm aan uw wensen aan.
  5. De achtergrond van het beginscherm wijzigen U kunt ook de achtergrond voor het vergrendelscherm veranderen.
  6. Druk als u klaar bent met het ontwerpen van het beginscherm op MENU en tik nogmaals op Scenes.
  7. Controleer of onder Mijn scenes de optie Huidige (niet opgeslagen) is geselecteerd en tik op Opslaan.
  8. Geef de scene voor uw thuisscherm een naam en tik op Gereed.
    Tip: Om een scene te vervangen die u eerder hebt gemaakt, typt u dezelfde naam van de scene, tik op Gereed en tik op Vervangen.

Een scene hernoemen of wissen

U kunt een gepersonaliseerde scene hernoemen of verwijderen die u hebt gemaakt. Standaardscenes kunnen niet worden hernoemd of verwijderd.

1. Druk in het begin scherm op MENU en tik op Instellingen > Personaliseren > Scenes.
  2. Houd onder Mijn scenes een scene ingedrukt en kies of u deze wilt hernoemen of verwijderen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire