Uw telefoon echt van uzelf maken
AAN DE SLAG

Uw telefoon echt van uzelf maken

Laat uw telefoon er precies zo uitzien en klinken als u dat wilt. Maak uw telefoon van uzelf met een andere achtergrond, beltoon, en meldingsgeluid voor gebeurtenissen zoals binnenkomende SMS, e-mail, herinneringen, enzovoort.

U kunt het beginscherm van de telefoon uitstekend aanpassen, Het spreidt zich uit voorbij de breedte van het scherm zodat u genoeg ruimte hebt om alle informatie toe te voegen die voor uw dagelijks leven van belang is, evenals telefoonopties waardoor de communicatie sneller en gemakkelijker verloopt. Maximaal zeven schermen spreiden zich als beginscherm uit links en rechts van de display, waarop u elementen kunt toevoegen zoals widgets, pictogrammen voor programma's, snelkoppelingen naar informatie enzovoort.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire