De HTC Desire X opnieuw starten (zachte reset)

Als de HTC Desire X langzamer draait dan normaal, nauwelijks reageert, of een app bevat die niet goed werkt, kun je proberen om te herstarten en kijken of dat het probleem oplost.

1. Als het beeldscherm is uitgeschakeld, druk je op de knop AAN/UIT om dat weer in te schakelen.
  2. Ontgrendel het scherm.
  3. Houd de AAN/UIT-knop ingedrukt en tik op Opnieuw starten.
  4. Wanneer om bevestiging wordt gevraagd, tik je op Opnieuw starten.
Opmerking: Als deze stappen niets doen, kun je de batterij verwijderen en terugplaatsen en de HTC Desire X inschakelen om hem te herstarten.