Het schermtoetsenbord gebruiken

Als je een programma start of een veld selecteert waarin tekst of cijfers nodig zijn, komt het schermtoetsenbord beschikbaar. Druk op als je klaar bent met het typen van de tekst om het schermtoetsenbord te sluiten.

Een toetsenbordindeling kiezen

Kies een toetsenbordindeling die met je typstijl overeenkomt.
  1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op > Taal en toetsenbord.
  2. Tik op HTC Sense Invoer > Keuze toetsenbord.
  3. Tik op Toetsenbordtypes en selecteer de indeling die je wilt gebruiken.

Tekst invoeren

Tik op de toetsen op het schermtoetsenbord om letters en cijfers in te voeren, evenals leestekens en symbolen.
  • Tik op om een hoofdletter in te voeren. Tik hier twee keer op om hoofdlettervergrendeling in te schakelen.
  • Houd toetsen met grijze tekens langs de bovenrand ingedrukt om nummers, symbolen of letters met accenten te typen. Het grijze teken op de toets is het teken dat wordt ingevoegd als je de toets ingedrukt houdt. Aan sommige toetsen zijn meerdere tekens of accenten gekoppeld.
  • Veeg naar rechts om numerieke toetsen weer te geven of naar links om de toetsenbordtalen te veranderen (niet beschikbaar als je het volgtoetsenbord gebruikt).

Meerdere toetsenbordtalen inschakelen

Als op de HTC Desire X meerdere toetsenbordtalen beschikbaar zijn, kun je kiezen welke talen je in het schermtoetsenbord wilt inschakelen.
  1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op > Taal en toetsenbord.
  2. Tik op HTC Sense Invoer.
  3. Tik op Keuze toetsenbord en selecteer de gewenste talen.

De toetsenbordtaal wijzigen

• Als je meer dan één toetsenbordtaal hebt geselecteerd, tik je op de taaltoets (bijvoorbeeld ) totdat je de taal ziet die je wilt gebruiken.
  • Veeg naar links om de toetsenbordtalen te veranderen (niet beschikbaar als je het volgtoetsenbord gebruikt).