De HTC Desire X met schermvergrendeling beveiligen

Bescherm uw persoonlijke informatie en voorkom dat anderen uw HTC Desire X zonder uw toestemming gebruiken door een wachtwoord, een PIN-code of een vergrendelpatroon in te stellen.

Het wachtwoord wordt telkens opnieuw gevraagd als u de HTC Desire X inschakelt of als deze gedurende een bepaalde periode niet werd gebruikt.

1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op > Beveiliging.
  2. Tik op Schermvergrendeling.
  3. Selecteer een optie voor schermvergrendeling en stel de schermvergrendeling in.
  4. Tik op Telefoon blokkeren na en geef op na hoeveel tijd zonder activiteit het scherm vergrendeld moet worden.
    Tip: U kunt ook Patroon zichtbaar maken of Wachtwoorden zichtbaar maken uitschakelen als u niet wilt dat uw schermpatroon wordt weergegeven terwijl u dat op het scherm tekent.

Het vergrendelpatroon vergeten?

Als je het vergrendelpatroon niet meer weet, kun je tot vijf maal proberen om de HTC Desire X te ontgrendelen.

Als dat mislukt, kun je de HTC Desire X ontgrendelen door de gebruikersnaam en het wachtwoord van je Google-account te typen.

1. Voer het vergrendelpatroon in op het ontgrendelscherm.
  2. Tik na de vijfde poging en de vraag om 30 seconden te wachten op OK.
  3. Als het beeldscherm uitschakelt, druk je op de AAN/UIT-knop om het weer in te schakelen, waarna je het scherm ontgrendelt.
  4. Klik op de knop Patroon vergeten? wanneer deze verschijnt.
  5. Typ je Google-gebruikersnaam en wachtwoord en tik op Aanmelden. Je wordt vervolgens gevraagd om een nieuw vergrendelpatroon te maken. Als je dat niet meer wilt, tik je op Geen of je drukt op .