In contact blijven met je contactpersonen
Instellingen & Services

In contact blijven met je contactpersonen

Het is niet omdat je rijdt dat je ook afgezonderd hoeft te zijn van de rest van de wereld. Met HTC Auto kun je telefoneren, getelefoneerd worden en meldingen krijgen.

Inkomende gesprekken verwerken in HTC Auto

Met een simpel gebaar, kun je kiezen hoe je een inkomend gesprek verwerkt.
  • Veeg naar rechts om op te nemen.
  • Veeg naar links om te weigeren.

Telefoneren in HTC Auto

• Tik in het hoofdvenster op de snelkoppeling Telefoon om het kiesblok te openen.
  • Veeg om vanuit het telefoonboek te bellen over het scherm tot het venster Contacten verschijnt. Schuif vervolgens van onder naar boven om je telefoonboek te openen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-x