Instellingen & Services
SkyDrive voor HTC Sense
Instellingen & Services

Meddelelsen "‍Driversoftwaren til enheden blev ikke installeret"‍ kommer frem, når jeg forbinder min telefon til min computer. Hvad skal jeg gøre?

Denne meddelelse betyder, at USB-driveren til din telefon endnu ikke er installeret på computeren. Installer eller opdater til nyeste HTC Sync Manager, og forbind derefter din telefon til din computer, for at installere USB-driveren. Du kan hente den nyeste HTC Sync Manager på: htc.com/hsm/.

Hvis du har andet synkroniseringssoftware til ikke-HTC telefoner installeret på din computer, anbefales det, at du først afinstallerer disse, så du undgår eventuelle konflikter med HTC Sync Manager.

mensen vonden dit bruikbaar
Selecteer een probleem in de lijst:
nl
*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-x
Bedankt!
VERWANTE ARTIKELS