COMMUNICATIE
Je Mailpostvak controleren
COMMUNICATIE

Hvordan fjerner jeg duplikerede kontaktpersoner?

1. Åbn appen Personer.
  2. Tryk på > Administrer kontaktpersoner > Fjern dubletter.
  3. Tryk på Telefon, hvis du vil fjerne duplikerede kontaktpersoner, der er gemt på telefonenen, eller tryk på kontoen, der indeholder de duplikerede kontaktpersoner.
  4. Tryk på OK, for at slette alle duplikerede kontaktpersoner. Eller, hvis du ønsker at vælge hvilke duplikerede kontaktpersoner, der skal fjernes, skal du trykke på Annuller. Vælg, hvilke kontaktpersoner du ønsker at fjerne, og tryk derefter på Slet.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-x
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-mail-inbox