Een Microsoft Exchange ActiveSync-account toevoegen

Je kunt synchroniseren met Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack 2 (SP2) of later.
  1. Tik in het beginscherm op > Mail.
  2. Gebruik een van de volgende methodes:
    • Als je voor het eerst een e-mailaccount in Mail toevoegt, tik je op Microsoft Exchange ActiveSync in het scherm Kies een mail provider.
    • Als je reeds een e-mailaccount in Mail hebt toegevoegd, druk je op > Account toevoegen > Microsoft Exchange ActiveSync.
  3. Typ de details van de Exchange ActiveSync-account en tik op Volgende.
    Opmerking: Als de Exchange Server van je bedrijf auto-detecteren niet ondersteunt, moet je je Exchange Server-instellingen invoeren. Vraag de beheerder van de Exchange Server naar de details.
  4. Selecteer de gewenste synchronisatieopties en tik op Volgende.
  5. Typ e naam van de account en tik op Instellen voltooien.