COMMUNICATIE
Contactgegevens verzenden
COMMUNICATIE

Hvad sker der, når jeg åbner en fil, jeg er modtaget via Bluetooth?

Hvad der derefter sker, når du åbner en fil du har modtaget via Bluetooth, afhænger af filtypen:
  • Mediefiler og dokumenter åbnes normalt direkte i et kompatibelt program. Hvis du f.eks. åbner et musiknummer, begynder det at spille i programmet Musik.
  • Hvis det er en vCalendar-fil, skal du vælge den kalender, hvor du vil gemme begivenheden og derefter trykke på Importer. vCalendar tilføjes til dine Kalender-begivenheder.
  • Ved vCard-kontaktfiler kan du vælge at importere én, flere eller alle kontakter på kontaktlisten.

mensen vonden dit bruikbaar
Selecteer een probleem in de lijst:
nl
*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-x
Bedankt!
VERWANTE ARTIKELS