APPS EN OPTIES
Over de applicatie Galerij
APPS EN OPTIES

Hvordan deler jeg min telefons internetforbindelse med andre enheder?

Du kan dele telefonens dataforbindelse via USB, Wi‍-Fi og Bluetooth.

Gå til Indstillinger, tryk på Mere > Deling af mobilt netværk, og vælg om du vil dele via USB-internetdeling, bærbar Wi‍-Fi hotspot eller Bluetooth-internetdeling.

Bemærk: Du skal bruge en dataforbindelse, såsom en 3G-forbindelse. Kontakt din teleudbyder og hør hvad deres priser på data er. Udvidet brug af din dataforbindelse, Wi‍-Fi og Bluetooth kan dræne batteriet hurtigere.

mensen vonden dit bruikbaar
Selecteer een probleem in de lijst:
nl
*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-x
Bedankt!
VERWANTE ARTIKELS