Bladwijzers toevoegen en beheren

Een bladwijzer voor een webpagina maken

Belangrijk: Maak van een webpagina een bladwijze in een normaal browserscherm (niet als je een tabblad incognito gebruikt).
  1. Tik terwijl je een webpagina bekijkt op > Toevoeg. aan > Bladwijzers.
  2. Bewerk de naam van de bladwijzer eventueel.
  3. Onder Account kies je Lokaal als je de bladwijzers op je telefoon wilt opslaan, of een account om ze mee te synchroniseren.
  4. Onder Toevoeg. aan kun je kiezen om de bladwijzer in een nieuwe map op te slaan.
  5. Tik op > en geef de map een naam.
  6. Klik op Gereed.
Tip: Je kunt ook handmatig een bladwijzer op het beginscherm plaatsen. Tik terwijl je een webpagina bekijkt op > Toevoegen aan > startpagina.

Een bladwijzer openen

1. Tik terwijl je een webpagina bekijkt op > Bladwijzers.
  2. Ga in het tabblad Bladwijzers naar de bladwijzer die je wilt openen en tik erop.
Tip: Zie je je bladwijzer niet? Tik op en selecteer Alle bladwijzers om bladwijzers weer te geven die zijn opgeslagen op de HTC Desire X en degene die zijn gesynchroniseerd met een online-account.

Een bladwijzer bewerken

1. Tik terwijl je een webpagina bekijkt op > Bladwijzers.
  2. Tik in het tabblad Bladwijzers op > Bewerken.
  3. Tik op rechts van de bladwijzer die je wilt bewerken.
  4. Voer je wijzigingen in en tik op Gereed.

Je bladwijzers synchroniseren met Google Chrome

Maak bladwijzers van de Google Chrome browser op je computer en synchroniseer ze met de HTC Desire X. Ga voor meer informatie over Google Chrome naar http://support.google.com/chrome.
Belangrijk:
  • Met de Google Chrome pc-browser moet je je aanmelden bij je Google-account en Google Chrome synchronisatie instellen.
  • Zorg er voor dat je bent aangemeld bij je Google-account telkens wanneer je bladwijzers van Google Chrome op je computer opslaat.
  1. Schuif het meldingenvenster open en tik vervolgens op > Accounts en synchronisatie.
  2. Tik op Google.
  3. Tik op je Google-account.
  4. Selecteer de optie Internet.