Surfen op het Internet

1. Tik in het beginscherm op > Internet.
  2. Als de webpagina in de modus volledig scherm staat, veeg je omlaag over het scherm om snel het URL-vak en andere opties weer te geven.
    Tip: Om het URL-vak altijd op het scherm weer te geven, tik je op > Instellingen > Algemeen en zorg je er voor dat Volledig scherm niet is geselecteerd.
  3. Tik in het URL-vak bovenaan het scherm.
  4. Typ je zoektrefwoorden of het adres van een webpagina.
  5. Op de webpagina kun je:
    • Op een koppeling tikken om deze te openen, of een link ingedrukt houden voor meer opties.
    • Op een e-mailadres tikken om een e-mail naar dat adres te sturen.

Overschakelen naar de Lezenmodus

Wil je ongestoord een artikel of blog lezen? In de Lezenmodus worden alle menu's, banners en achtergronden uit een webpagina verwijderd.
Terwijl je een webpagina bekijkt, tik je (waar beschikbaar) op om naar de Lezenmodus te schakelen. Je blijft in de Lezenmodus ook als je naar andere pagina's op de website gaat.
Opmerking: Tik op om de Lezenmodus uit te schakelen.

De volledige versie van een website weergeven

Tik terwijl je een webpagina bekijkt op > Desktopversie weergeven.

Browsertabbladen open en verwisselen

Open meerdere browsertabbladen om gemakkelijker van de ene website naar de andere te kunnen schakelen.

1. Tik terwijl je een webpagina bekijkt op Tabbladen.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Open een nieuw tabblad en tik op Nieuw tabblad.
    • Om naar een ander browsertabblad te schakelen, veeg je met de vinger tot de gewenste webpagina verschijnt. Tik op een webpagina om deze in de modus Volledig scherm te bekijken.
      Tip: Tik op om een webpagina te sluiten.

Eerder bezochte pagina's bekijken

Je kunt terugkeren naar de pagina's die je eerder hebt bezocht zonder een ander tabblad te openen of door de geschiedenis te lopen.
Tik terwijl je een webpagina bekijkt op > Terug of Volgende.