COMMUNICATIE
Doorgaan met een conceptbericht
COMMUNICATIE

Bruger HTC BlinkFeed meget strøm og hukommelse?

HTC BlinkFeed er optimeret til at virke godt på din telefon, uden at dræne batteriet eller bruge for meget hukommelse eller RAM.

Selv hvis du indstiller HTC BlinkFeed til at opdatere ofte, vil batterilevetiden være omtrent den samme, som når du bruger internettet på din telefon. HTC BlinkFeed bruger heller ikke ret meget RAM. Dette afhænger selvfølgelig af hvor mange feeds du har valgt i HTC BlinkFeed.

mensen vonden dit bruikbaar
Selecteer een probleem in de lijst:
nl
*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-x
Bedankt!
VERWANTE ARTIKELS