Media en gegevens synchroniseren met HTC Sync Manager
Instellingen & Services

Media en gegevens synchroniseren met HTC Sync Manager

Met HTC Sync Manager kun je van dezelfde media genieten, of je nu op je computer werkt of onderweg bent. Gebruik het ook om dezelfde contacten, belangrijke documenten en andere gegevens op zowel de HTC Desire X als je computer op te slaan.
HTC Sync Manager vervangt HTC Sync en biedt veel meer mogelijkheden. Je kunt:
  • Beheer je bibliotheek met muziek, foto's en video's op je computer.
  • Muziek en video afspelen met de ingebouwde speler. Je kunt ook afspeellijsten van iTunes en Windows Media Speler afspelen.
  • Synchroniseer foto's, video's, muziek en afspeellijsten tussen de HTC Desire X en je computer.
  • Synchroniseer informatie zoals contacten, de agenda, documenten en webbladwijzers tussen de HTC Desire X en je computer.

Welke bestandsindelingen worden ondersteund door HTC Sync Manager?

Video-indelingen en codecs

• 3GP en 3G2 (3rd Generation Partnership Project)
  • MP4 (MPEG-4)
  • WMV (Windows Media Video)

Audio-indelingen en codecs

• FLAC (Free Lossless Audio Codec)
  • AAC en M4A (High Efficiency AAC v1 and v2)
  • MP3 (MPEG-1 Audio Layer 3)
  • WAV (Resource Interchange File Format)
  • WMA (Windows Media Audio)

Afbeeldingsindelingen

• BMP
  • GIF
  • JPEG en JPG
  • PNG
Opmerking: WMA en WMV worden alleen ondersteund door Windows.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-x