Contacten ophalen naar de HTC Desire X
AAN DE SLAG

Contacten ophalen naar de HTC Desire X

Er zijn verschillende manieren om contacten toe te voegen op de HTC Desire X.
Synchroniseren met je computer Synchroniseer de contacten van de oude telefoon met je computer en gebruik vervolgens HTC Sync Manager om de HTC Desire X met de contacten van Microsoft Outlook, Outlook Express of Windows Contacts op de computer te synchroniseren.
Gmail Google-contacten worden naar de HTC Desire X geïmporteerd nadat je je bij je Google-account hebt aangemeld. Je kunt op de HTC Desire X ook rechtstreeks nieuwe Google-contacten toevoegen.
Accounts voor sociale netwerken Meld je aan bij je favoriete sociale netwerken om daar contactgegevens uit te importeren.
Telefooncontacten Je kunt contacten rechtstreeks op de HTC Desire X maken en opslaan.
SIM-kaart Kopieer al je SIM-contacten naar de HTC Desire X.
Microsoft Exchange ActiveSync De HTC Desire X synchroniseert de contacten van je werk van de Microsoft Exchange ActiveSync Server op je werkplek.
Overdragen Gebruik de app Overdragen om contacten en andere gegevens over te brengen van je oude telefoon naar de HTC Desire X via Bluetooth.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-x