Slaapstand

De Slaapstand spaart de batterij door de HTC Desire X op een lagere energiestand te zetten terwijl het scherm uitstaat. Het voorkomt ook dat knoppen per ongeluk worden ingedrukt als de HTC Desire X in je tas zit.

Naar de slaapmodus gaan

Druk kort op de AAN/UIT-knop om het beeldscherm tijdelijk uit te schakelen en naar de Slaapstand te gaan. Je HTC Desire X gaat ook automatisch naar de Slaapstand als er een tijd niets is gebeurd.

Je kunt de tijd instellen voordat de HTC Desire X inslaapt in de instellingen Weergave, gebaren en knoppen (of Scherm en knoppen).

Uit de slaapstand ontwaken

Druk kort op de AAN/UIT-knop om je HTC Desire X handmatig te wekken. Je moet het scherm ontgrendelen.
Opmerking: Je HTC Desire X ontwaakt automatisch zodra iemand je belt.