Batterij
AAN DE SLAG

Batterij

De batterij verwijderen

Belangrijk: Voordat je de HTC Desire X voor het eerst gebruikt moet je de dunne film verwijderen die rond de batterij is gewonden.
  1. Verwijder de achterkant.
  2. Haal de batterij met je duim of vinger uit het batterijvak.

De batterij plaatsen

Belangrijk: Gebruik alleen originele batterijen die zijn meegeleverd of door ons geadviseerde alternatieven.
  1. Verwijder de achterkant.
  2. Steek de batterij in het batterijvak, met eerst de koperen contacten.

De batterij opladen

Laad de batterij op voordat je de HTC Desire X inschakelt en in gebruik neemt.
Belangrijk:
  • De batterij is voor het verzenden al in de HTC Desire X geplaatst. Tussen de batterij en het batterijvak bevindt zich een dunne film. Je moet deze film verwijderen voor je de batterij oplaadt.
  • Je alleen de meegeleverde lichtnetadapter en USB-kabel gebruiken om de batterij op te laden.
  • Neem de batterij niet uit de HTC Desire X tijdens het opladen met de wisselstroomadapter of de autoadapter.
  1. Steek het kleine einde van de USB-kabel in de USB-aansluiting.
  2. Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op de voedingsadapter.
  3. Sluit de stroomadapter aan op een stopcontact om de batterij op te laden.
Opmerking: Uit veiligheidsoverwegingen stopt de batterij als deze oververhit raakt met opladen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-x