De telefoon resetten

Zet de fabrieksinstellingen terug om de oorspronkelijke staat van de telefoon te herstellen zoals deze was voor u hem voor het eerst inschakelde.

Als u uw telefoon weggeeft of er is een probleem dat u niet kunt oplossen, kunt u de fabrieksinstellingen terugzetten (ook wel harde reset genoemd). Het terugzetten van de fabrieksinstellingen is niet iets dat u zomaar even moet doen. Al uw gegevens en aangepaste instellingen worden definitief verwijderd, evenals alle toepassingen die u hebt gedownload en geïnstalleerd. Maak een back-up van alle gegevens en bestanden die u wilt bewaren voordat u de fabrieksinstellingen terugzet.

Via instellingen de fabrieksgegevens herstellen

De handigste manier om de fabrieksinstellingen terug te zetten is via de telefooninstellingen.

1. Druk in het startscherm op en tik op Instellingen.
  2. Tik op SD-kaart en telefoongeheugen > Terugzetten op fabrieksinstellingen.
  3. Tik op Telefoon resetten en vervolgens op Alles wissen.

Fabrieksgegevens herstellen met de telefoonknoppen

Als u de telefoon niet kunt inschakelen of u hebt geen toegang tot de telefooninstellingen, kunt u de fabrieksgegevens ook met de knoppen op de telefoon herstellen.

1. Verwijder de batterij, wacht een paar seconden en plaats de batterij terug.
  2. Houd de knop Volume omlaag ingedrukt en druk even de AAN/UIT-KNOP-knop in.
  3. Wacht tot het scherm met de 3 Android-afbeeldingen verschijnt en laat vervolgens de toets Volume omlaag los.
  4. Druk op Volume omlaag om FABRIEKSINSTELLINGEN HERSTELLEN te kiezen en druk vervolgens op AAN/UIT-KNOP.