Instellingen op uw telefoon

In het scherm Instellingen kunt u telefooninstellingen beheren en aanpassen.
Druk in het startscherm op en tik op Instellingen.
Aanpassen Maak je HTC Desire S echt de jouwe met de verschillende beschikbare personaliseringsopties.
Draadloos en netwerken Stel de draadloze verbindingen van de telefoon in, zoals Wi-Fi, gegevensverbinding, en Bluetooth, schakel de vliegtuigmodus in, enzovoort.
Bellen Je kunt gespreksservices instellen, zoals voicemail, het doorschakelen van oproepen, gesprek in wachtstand en nummerweergave.
Geluid
  • Kies de geluiden voor de telefoonbeltoon en meldingen.
  • Stel het weergavevolume in.
  • Instellen om het belvolume te verlagen als je de HTC Desire S beweegt terwijl deze belt, hem luider laten overgaan in een tas of zak, en de luidspreker inschakelen als je hem omkeert.
Weergave Stel weergave-instellingen in zoals automatische schermstand, helderheid, schermtime-out enzovoort.
Accounts en synchronisatie
  • Meld je aan of af bij je sociale netwerkaccounts, Google-account en Exchange ActiveSync-account.
  • Je kunt ook de synchronisatie en andere instellingen voor je accounts beheren.
Location
Selecteer de bronnen die je wilt gebruiken bij het bepalen van je locatie.
Zoeken Selecteer onderdelen die je wilt opnemen als je zoekt en stel opties voor zoeken met Google in.
Privacy Selecteer om automatisch een back-up te maken van bepaalde instellingen (zoals Wi-Fi wachtwoorden of bladwijzers) naar Google-servers met je Google-account zodat je ze kunt terugzetten als dat nodig is.
Verbinden met PC
  • Selecteer het standaard Usb-verbindingstype als je je HTC Desire S met je computer verbindt.
  • Of selecteer het keuzevakje Vragen om de HTC Desire S zo in te stellen dat altijd het scherm verschijnt voor het selecteren van het Usb-verbindingstype.
Beveiliging Stel de schermvergrendeling in, schakel de SIM-kaartvergrendeling, en beheer de opslag van de aanmeldgegevens.
Basisstation Kies het gedrag bij het plaatsen van de HTC Desire S in de carkit als je deze hebt gekocht.
Energie Schakel energiebesparing in om automatisch naar de modus energiebesparing te gaan als het batterijniveau naar het door je ingesteld niveau is gedaald.
Applicaties Beheer actieve applicaties, verplaats applicaties naar of van de geheugenkaart, en installeer of verwijder programma's.
SD- en telefoonopslag
  • Controleer de beschikbare ruimte in de interne opslag en op je geheugenkaart.
  • Zorg er in dit scherm voor dat je de geheugenkaart ontkoppelt voordat je hem uit de HTC Desire S verwijdert.
  • Je kunt ook een harde reset uitvoeren.
Datum en Tijd Stel de datum, tijd, tijdzone en notatie voor de datum en tijd in.
Taal en toetsenbord Stel de taal en het land voor het besturingssysteem in. Je kunt ook opties voor het schermtoetsenbord instellen.
Toegankelijkheid Gebruik deze instellingen nadat je een toegankelijkheidstool hebt gedownload en geïnstalleerd, zoals een schermlezer die gesproken feedback geeft. Je kunt toegankelijkheidsopties in- of uitschakelen.
Spraakinvoer en uitvoer Stel de opties voor spraakinvoer in. Als je een applicatie voor tekst-naar-spraak (gesproken gegevens) hebt geïnstalleerd, kun je deze optie gebruiken om deze in te stellen.
Over de telefoon
  • Schakel geplande controles voor updates van systeemsoftware in of uit, of controleer handmatig op updates.
  • Schakel HTC op de hoogte stellen in of uit. Wanneer dit is ingeschakeld, helpt je ons doordat we merken of je HTC Desire S een technisch probleem heeft.
  • Bekijk verschillende informatie over je HTC Desire S, zoals het type mobiel netwerk, de signaalsterkte, het batterijniveau enzovoort.