De synchronisatie instellen

U kunt de soorten bestanden en informatie kiezen die u tussen uw telefoon en computer wilt synchroniseren.

Synchronisatieopties voor Muziek instellen

Haal de nummers die u op uw computer afspeelt naar uw telefoon over. Als u afspeellijsten hebt gemaakt in iTunes of Windows Media Player, kunt u deze eveneens synchroniseren.
Opmerking: U kunt audiobestanden met de volgende indelingen synchroniseren: *.aac, *.amr, *.m4a, *.mid, *.midi, *.mp3, *.wav, en *.wma.
  1. Klik in het apparaatvenster op Muziek en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Muziek inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en telefoon wilt opnemen.
  2. Selecteer Muziekbestanden synchroniseren van en klik op Toevoegen.
  3. Selecteer de map die uw audiobestanden bevat en klik op OK.
  4. Selecteer Muziekbestanden synchroniseren met iTunes en Windows Media Player als u iTunes of Windows Media Player op uw computer gebruikt en kies de afspeellijsten die u met uw telefoon wilt synchroniseren.

Synchronisatieopties voor Galerij instellen

U kunt automatisch foto's en video's ussen uw telefoon en pc synchroniseren.
Opmerking: U kunt audiobestanden met de volgende indelingen synchroniseren:
  • Foto's: *.bmp, *.gif, *.jpeg, *.jpg, en *.png.
  • Video's: *.3gp, *.3g2, *.mp4, en *.wmv.
  1. Klik in het apparaatvenster op Galerij en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Galerij inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en telefoon wilt opnemen.
  2. Selecteer Met het apparaat gemaakte foto's naar de pc kopiëren om automatisch de foto's van uw camera tijdens de synchronisatie naar de computer te kopiëren. Foto's en video's van de geheugenkaart worden opgeslagen in de map \Mijn Foto's\Device Camera Shots op uw computer.
  3. Selecteer Foto's en video's op de pc synchroniseren uit en klik op Toevoegen.
  4. Selecteer de map die uw multimediaestanden bevat en klik op OK. Alle aan deze map toegevoegde ondersteunde foto- en videobestanden worden tijdens de synchronisatie naar de geheugenkaart van de telefoon gekopieerd.

Synchronisatieopties voor Agenda instellen

Uw telefoon kan afspraken en gebeurtenissen synchroniseren met de agenda in Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 of Outlook 2007) of Windows.
  1. Klik in het apparaatvenster op Agenda en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Agenda inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en telefoon wilt opnemen.
  2. Selecteer de toepassing waarmee u de agenda wilt synchroniseren.
  3. Kies vanaf welk punt u de synchronisatie van de agenda wilt starten.
  4. Selecteer als conflicterende informatie wordt gevonden op de telefoon en op de computer welke informatie u wilt bewaren.
Opmerking: Allen de door uw telefoon ondersteunde agendavelden worden gesynchroniseerd.

Synchronisatieopties voor Contacten instellen

Synchroniseer uw telefooncontacten met uw Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 of Outlook 2007), Outlook Express, of Windows contacten.

Als u contacten vanaf uw SIM-kaart wilt synchroniseren, moet u deze eerst naar de telefoonopslag importeren.

1. Klik in het apparaatvenster op Mensen en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Contacten inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en telefoon wilt opnemen.
  2. Selecteer de toepassing waarmee u uw contacten wilt synchroniseren.
  3. Selecteer als conflicterende informatie wordt gevonden op de telefoon en op de computer welke informatie u wilt bewaren.
Opmerking: Allen de door uw telefoon ondersteunde contactvelden worden gesynchroniseerd.

Synchronisatieopties voor Bladwijzers instellen

Synchroniseer bladwijzers van de webbrowser tussen uw telefoon en de computer.
Belangrijk: Als u Google Chrome of Firefox gebruikt en u hebt dit geselecteerd voor synchronisatie met de telefoon, moet u alle browservensters sluiten voordat u met synchroniseren begint.
  1. Maak met uw favoriete webbrowser op uw computer een map favorieten met de naam HTC bookmarks. Zorg er voor dat u uw favoriete bladwijzers in deze map opslaat zodat u ze met uw telefoon kunt synchroniseren.
  2. Klik in het apparaatvenster van HTC Sync op Bladwijzers en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Bladwijzers inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en telefoon wilt opnemen.
  3. Selecteer de webbrowser die de bladwijzers bevat om met uw telefoon te synchroniseren.
Opmerking: Als conflicterende informatie wordt aangetroffen op uw telefoon en computer, bewaart HTC Sync de informatie van uw computer.

Synchronisatieopties voor Documenten instellen

U kunt bestanden en documenten vanaf uw computer met uw telefoon synchroniseren. U kunt ook e-mailbijlagen die u op de geheugenkaart van uw telefoon hebt opgeslagen met uw computer synchroniseren.
Opmerking:
  • Om een document op uw telefoon te openen, moet u over de passende toepassing beschikken. Gewoonlijk kan uw telefoon de volgende bestandstypen openen en bekijken: Microsoft Office 2003 en 2007 Word (*.doc), Excel (*.xls), en PowerPoint (*.ppt), PDF-bestanden (*.pdf), tekstbestanden (*.txt).
  • Om e-mailbijlagen te synchroniseren die op de geheugenkaart van uw computer zijn opgeslagen, moet u een Exchange ActiveSync of POP3/IMAP-account op uw telefoon instellen met Mail.
  1. Klik in het apparaatvenster op Documenten en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Documenten inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en telefoon wilt opnemen.
  2. Selecteer Alle gedownloade maildocumenten naar pc synchroniseren om e-mailbijlagen te synchroniseren die u op de geheugenkaart van de telefoon hebt opgeslagen.
  3. Selecteer PC-documenten synchroniseren met en klik op Toevoegen.
  4. Selecteer een map die de documenten bevat welke u met uw telefoon wilt synchroniseren en klik op OK.
E-mailbijlagen van de geheugenkaart van uw telefoon worden opgeslagen in de map \My Documents\Device documents\ op uw computer. Documenten van uw computer worden opgeslagen in de map \My Documents\Device documents\ op uw geheugenkaart.