HTC Sync instellen zodat het uw telefoon herkent

1. Sluit de telefoon aan op uw computer met de meegeleverde USB-kabel.
  2. Als de telefoon u vraagt om een type USB-verbinding te kiezen, tikt u op HTC Sync en vervolgens op Gereed. Wacht tot HTC Sync uw telefoon herkent.
  3. Typ een naam voor de telefoon in het scherm Apparaat instellen.
  4. Tik op Opslaan. Vervolgens verschijnt het venster Apparaat.
Tip: Als u later de naam van de telefoon wilt wijzigen, klikt u op Overzicht > Apparaat instellen.