Installeren HTC Sync die met de geheugenkaart is meegeleverd

Installeren HTC Sync die met de geheugenkaart is meegeleverd

Kopieer het HTC Sync installatieprogramma van de geheugenkaart naar uw computer en gebruik dit voor de installatie.
Opmerking:
  • De HTC Sync versie op de geheugenkaart die met de telefoon is meegeleverd, kan worden geïnstalleerd op een computer met Windows 7, Windows Vista of Windows XP.
  • Voor HTC Sync hebt u USB 2.0 op uw computer nodig om verbinding met uw telefoon te maken en te synchroniseren.
  • Sluit eerst alle actieve programma's en tijdelijk ook uw antivirusprogramma voordat u HTC Sync installeert.
  1. Sluit het toestel op de computer aan met behulp van de meegeleverde usb-kabel.
  2. Als het dialoogvenster Verbinden met PC verschijnt, selecteert u Diskdrive en tikt u op Gereed. Uw computer herkent de aangesloten telefoon als een verwisselbare schijf.
  3. Ga naar deze verwisselbare schijf toe en open hem.
  4. Kopieer HTCSync.exe naar uw computer.
  5. Na het kopiëren ontkoppelt u de verwisselbare schijf (dus de aangesloten telefoon) zoals gewenst door het besturingssysteem van uw computer om de telefoon veilig te kunnen verwijderen.
  6. Dubbelklik op uw computer op HTCSync.exe en volg de aanwijzingen op het scherm om HTC Sync te installeren.

Na installatie van HTC Sync, is het pictogram voor HTC Sync toegevoegd aan het systeemvak van uw computer (zie rechts onderin het computerscherm). Dubbelklik op dit pictogram om HTC Sync te openen.