Met documenten, spreadsheets en presentaties werken.

Moet u een rapport aanpassen terwijl u onderweg bent? Gebruik Quickoffice om eenvoudig documenten (*.doc) en spreadsheets (*.xls) te bekijken, bewerken en zelfs maken. U kunt dit ook gebruiken om Microsoft PowerPoint (*.ppt) presentaties en tekst (*.txt) bestanden op de telefoon te bekijken.
Tik in het startscherm op > Quickoffice.

Een document, spreadsheet of presentatie bekijken

1. Tik in het hoofdvenster van Quickoffice op het bestand dat u wilt openen.
    Tip: Als de lijst lang is, druk dan op en tik op Sort om de bestanden op naam of datum te sorteren. Druk op op zoek naar specifieke bestandsnamen.
  2. Tijdens het bekijken van een bestand kunt u:
    • Schuif met uw vinger over het scherm om te pannen of om door de pagina's van het bestand te bladeren.
    • Kantel de telefoon om het bestand in liggende stand te bekijken.
    • inzoomen door uw duim en wijsvinger uit te spreiden over de pagina. Uitzoomen door uw duim en wijsvinger naar elkaar toe te bewegen.
    • Druk op en tik op Worksheet om andere werkbladen in een Excel-bestand te bekijken.
    • Als u Word-documenten opent, past Quickoffice de tekst aan de breedte van het scherm aan. Druk op en tik op View om te wisselen tussen de normale en de opnieuw opgemaakte modi.

Een document of werkblad bewerken

1. Druk tijdens het bekijken van een document of werkblad op en tik op Bewerken.
  2. Breng uw wijzingen aan.
  3. Druk als u klaar bent op en tik op Opslaan (of op Meer > Opslaan als) om de wijzigingen vast te leggen.

Een nieuw document of werkblad maken

1. Druk in het startscherm van Quickofficeop en tik op Nieuw.
  2. Selecteer het bestandstype dat u wilt maken.
  3. Begin te typen.
  4. Druk als u klaar bent op en tik op Opslaan (of op Meer > Opslaan als) om de wijzigingen vast te leggen.