Het Weer bekijken
APPS EN OPTIES

Het Weer bekijken

U kunt de toepassing en de widget Weer ook gebruiken om het actuele weer en de weersverwachtingen voor de volgende vier dagen te bekijken. Behalve voor de huidige locatie kunt u weersvoorspellingen ook voor andere steden wereldwijd bekijken. Uw instellingen in de toepassing Weer bepalen ook de weersinforematie die in de Klok en de Agenda worden getoond.
Belangrijk:

Om het weer van de huidige locatie automatisch te laten bijwerken in de toepassing Weer en in de widget evenals in de Klok en de Agenda:

• Uw telefoon moet met internet zijn verbonden.
  • De dienst Mijn locatie moet zijn ingeschakeld. Als u deze niet hebt ingeschakeld toen u de telefoon voor het eerst instelde, kunt u dat nu doen in Instellingen > Locatie.
  1. Tik in het startscherm op > Weer.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Met uw vinger omhoog of omlaag vegen over het scherm om het weer in andere steden te bekijken.
    • Tik op om de weersinformatie te updaten.
    • Als u meer weersinformatie op het web wilt zien, tikt u op Weer midden onder in het scherm Weer.

Een stad toevoegen aan het scherm Weer

Voeg meer steden toe aan het scherm Weer zodat u direct de weersverwachtingen voor deze steden kunt bekijken. Naast de huidige locatie kan het scherm Weer maximaal 15 steden weergeven.
  1. Tik in het scherm Weer op .
  2. Voer de locatie in die u wilt toevoegen. Tijdens het typen wordt de lijst gefilterd om de mogelijke locaties te tonen aan de hand van de getypte letters.
  3. Tik op de gewenste stad om deze te selecteren.

De volgorde van steden in het scherm Weer wijzigen

1. Druk in het scherm Weer op en tik op Herordenen.
  2. Houd ingedrukt aan het einde van het item dat u wilt verplaatsen. Als de rij groen is gemarkeerd, sleept u deze naar de nieuwe positie en laat u los.
  3. Tik op Gereed.

Steden van het scherm Weer verwijderen

1. Druk in het scherm Weer op en tik op Verwijderen.
  2. Voer de steden in die u wilt verwijderen en tik op Verwijderen.

Opties voor Weer wijzigen

1. Druk in het scherm Weer op en tik op Instellingen.
  2. U kunt de volgende instellingen voor het weer wijzigen:
    Updaten bij openen Selecteer dit keuzevakje om de weervoorspellingen telkens bij het openen van de toepassing Weer bij te werken.
    Automatisch updaten Klik in dit keuzevakje om de weersvoorspelling automatisch te downloaden.
    Updateschema Stel een schema in voor automatische updates.
    Temperatuurschaal Kies of de temperatuur in Celsius of Fahrenheit moet worden weergegeven.
    Geluidseffecten Kies of u geluidseffecten wilt weergeven die aan de weersomstandigheden zijn aangepast.

Over de widget Weer

Gebruik de widget Weer om direct de weersverwachtingen voor de huidige locatie en voor andere steden te bekijken zonder dat u de toepassing Weer moet openen. De widget Weer bevat verschillende weergaven en stijlen.

U kunt de widget op het startscherm plaatsen als dat nog niet is gebeurd.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-s