Het Autopaneel gebruiken
APPS EN OPTIES

Het Autopaneel gebruiken

Open op eenvoudige wijze footprints, interessante plaatsen en plaatsen in de buurt met Autopaneel en start de navigatie om te zien hoe u daar komt.
Tik in het startscherm op > Autopaneel.
Zoek naar een bestemming.
Bekijk de plaatsen die u eerder hebt bezocht en kies er een als bestemming.
Download of koop extra diensten zoals navigatie, flitspaal, en nauwkeurige gesproken aanwijzingen.
Selecteer een footprint om als bestemming in te stellen.
Een oproep plaatsen.
De opties voor Autopaneel instellen.

Blijft Autopaneel vanzelf openen als u een mini-naar-micro USB-converter gebruikt?

Als u een mini-USB voedingsadapter of autolader met uw telefoon verbindt via een mini-naar-micro USB-converter, kan uw telefoon dit verkeerd interpreteren als aansluiting voor een car kit (door de afwijkende pentoewijzing op de mini-USB-voedingsadapter of autolader) en verschijnt automatisch het Autopaneel.

U kunt voorkomen dat het Autopaneel automatisch opent door:

1. Druk in het startscherm op en tik op Instellingen.
  2. Tik op Dockstation en wis het keuzevakje Auto-start.

Uw telefoon met de Car Kit gebruiken

Als u de speciale car kit voor uw telefoon hebt gekocht, kunt u de meegeleverde houder gebruiken om uw telefoon in uw auto te monteren en hem onderweg te gebruiken. Zie de handleiding voor de car kit voor instructies hoe u de houder moet monteren en hoe u de telefoon in de houder plaatst.

Als u de telefoon op de car kit plaatst, verschijnt automatisch het Autopaneel.
Opmerking: Als de telefoon in de houder staat en niet verbonden is met een Bluetooth-carkit of headset, wordt automatisch de luidspreker van het toestel ingeschakeld als u een telefoongesprek beantwoordt of voert.

Automatisch verbinding maken met een Bluetooth car kit of headset

U kunt uw telefoon instellen om automatisch verbinding te maken met uw Bluetooth car kit of uw Bluetooth headset, als er een met uw telefoon is gekoppeld, telkens wanneer u de telefoon in de houder plaatst.
  1. Tik in het Autopaneel op Instellingen > Car kit.
  2. Selecteer het keuzevakje Automatisch verbinden.
  3. Als meer dan een Bluetooth car kit of headset met uw telefoon is gekoppeld, tik dan op Standaardapparaat om de Bluetooth car kit of headset te kiezen die u wilt gebruiken.

Voordat u de telefoon in de autohouder plaatst, moet u controleren of Bluetooth op de telefoon en op de gekoppelde Bluetooth car kit of headset is ingeschakeld.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-s