Nauwkeurige navigatie gebruiken (Premium navigatie)

• Selecteer voor nauwkeurige navigatie de optie GPS-satellieten in Locatiebronnen.
  • Controleer of u voor de door u gebruikte kaart over nauwkeurige navigatie beschikt.

Locations gebruiken om een bestemming in te stellen.

1. Zoek in Locations naar uw bestemming.
    Tip: Hebt u footprints opgeslagen? U kunt ook een footprint instellen als uw bestemming. Ga naar het tabblad Footprints en kies een footprint.
  2. Tik op Premium navigatie.

Tijdens het navigeren kunt op het scherm tikken om te zien welke opties nog meer beschikbaar zijn.

Navigatievoorkeuren instellen

Kies hoe u wilt dat Locations uw route bepaalt. U kunt aan Locations doorgeven om snelwegen of tolwegen te vermijden, informatie over de rijstroken te geven, de routevoorkeuren instellen, enzovoort.
  1. Tik tijdens de nauwkeurige navigatie op het scherm.
  2. Tik op Autopaneel > Instellingen > Navigator.
  3. Stel de voorkeuren in door een item te selecteren of er op te tikken.

Snelheids- en flitspaalwaarschuwingen uitschakelen

Als u de flitspaaldienst gebruikt, kunt u deze dienst eventueel tijdelijk uitschakelen.

1. Tik tijdens de nauwkeurige navigatie op het scherm.
  2. Tik op Autopaneel > Instellingen > Waarschuwingen.
  3. Wis de keuzevakjes Snelheidswaarschuwing en Flitspaalwaarschuwing.

Een gesprek beantwoorden tijdens het navigeren

Bij een binnenkomend gesprek schuift de hele kaart een stukje omhoog zodat u het binnenkomende gesprek kunt zien en beantwoorden. U kunt nog steeds navigeren, omdat we er voor hebben gezorgd dat het gesprekscherm zo min mogelijk ruimte inneemt onderaan het scherm.