Locatiediensten inschakelen
APPS EN OPTIES

Locatiediensten inschakelen

Om uw locatie op de telefoon te kunnen vinden, moet u de locatiebronnen inschakelen.
  1. Druk in het startscherm op en tik op Instellingen > Location.
  2. Selecteer een of beide van de volgende onderdelen:
    Draadloze netwerken gebruiken Gebruikt Wi-Fi of uw netwerkverbinding om bij benadering uw locatie te zoeken.
    GPS-satellieten gebruiken Zoekt de nauwkeurige GPS-locatie. Hiervoor is echter wel een onbelemmerd uitzicht op de hemel en meer batterijvermogen nodig.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-s
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-settings-location_settings