Over online accounts
Instellingen & Services

Over online accounts

Uw telefoon kan met verschillende online sociale netwerk- en e-mailaccounts synchroniseren.

Hier is een aantal soorten informatie die uw telefoon met uw online accounts kan synchroniseren:

• Gmail, Exchange ActiveSync, en andere POP3/IMAP e-mail.
  • Contacten van Google en Exchange ActiveSync , evenals de contactgegevens van uw vrienden op Facebook en hun Twitter-profielen.
  • Agenda-onderdelen uit uw Google account(s), uit Exchange ActiveSync, en van uw Facebook account.
  • Status updates en koppelingen, gedeeld door uw vrienden en uzelf op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter.
  • Foto-uploads op Flickr en Facebook.
Opmerking: U kunt een Exchange- ActiveSync en POP3/IMAP-accounts op uw telefoon instellen, hetzij in de Mail app of in de instellingen Accounts en synchronisatie.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-s