Muziek delen met Bluetooth
APPS EN OPTIES

Muziek delen met Bluetooth

U kunt een nummer selecteren in de bibliotheek van de toepassing Muziek en deze via Bluetooth naar de telefoon van iemand anders of naar uw computer sturen.

1. Tik in het startscherm op > Muziek.
  2. Tik op om naar de bibliotheek te gaan.
  3. Selecteer in de bibliotheek het nummer dat u via Bluetooth wilt verzenden en speel het af.
  4. Druk in het scherm Wordt nu afgespeeld op en tik op Delen > Bluetooth.
In de volgende paar stappen wordt u gevraagd om Bluetooth op uw telefoon in te schakelen en verbinding te maken met het ontvangende Bluetooth-apparaat zodat de muziek kan worden verzonden.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-s