Naar muziek luisteren

Geniet van muziek op uw HTC Desire S met de applicatie Muziek.

Belangrijk: U moet eerst muziekbestanden naar uw geheugenkaart kopiëren voordat u de applicatie Muziek kunt gebruiken om naar muziek te luisteren.
  1. Tik in het startscherm op > Muziek. De applicatie Muziek opent met het scherm Wordt nu afgespeeld.
  2. Veeg naar links of rechts over het scherm om naar het volgende of vorige muziekalbum te gaan.
  3. Gebruik de knoppen op het scherm om het afspelen te regelen, een nummer te kiezen of herhalen, enzovoort.
Shuffle in- of uitschakelen. (Deze modus is uitgeschakeld wanneer het pictogram grijs is.)
Druk en sleep met uw vinger over de voortgangsbalk om naar een willekeurig punt in het nummer te springen.
Ga naar de Bibliotheek.
Tik om te schakelen tussen de afspeellijst Wordt nu afgespeeld en het scherm Wordt nu afgespeeld. U kunt de nummers herordenen in de lijst Wordt nu afgespeeld.
Geniet van uw muziek met SRS. Of als u een headset met snoer gebruikt, kunt u ook uit verschillende voorgeprogrammeerde equalizerinstellingen kiezen. (SRS en de equalizer zijn niet beschikbaar als u een Bluetooth stereo-headset gebruikt.)
Blader door de herhaalmodi: Herhaal alle nummers, Huidig nummer herhalen, en Niet herhalen.

Muziek afspelen in het vergrendelscherm

Als u naar muziek luistert en het scherm schakelt uit, druk dan op AAN/UIT-KNOP om het scherm weer in te schakelen zodat u het afspelen van de muziek rechtstreeks op het vergrendelscherm kunt bedienen.
Als u de afspeelknoppen niet ziet in het vergrendelscherm, moet u op het scherm tikken om ze weer te geven.
Tip: U kunt het afspelen van muziek ook in het meldingenvenster pauzeren.

Door albums bladeren in liggende stand

Als u de telefoon op zijn kant houdt, krijgt u een breder overzicht van uw scherm en kunt u gemakkelijker door de albums bladeren.
  • Als u veel muziekalbums hebt, gaat u snel naar links of rechts over het scherm om daar snel doorheen te bladeren.
  • Schuif uw vinger naar links of rechts om een album per keer te bekijken.
  • Tik op om de lijst met nummers van het huidige album te bekijken.

Over de widget Muziek

U kunt de widget Muziek gebruiken om muziek rechtstreeks vanaf het startscherm af te spelen.