Video's bekijken

Video wordt altijd in de liggende stand weergegeven.
Tik terwijl u door een album bladert op een video om deze af te spelen.
Opmerking: Een andere manier om snel naar uw video's te gaan, is door op te tikken in het startscherm en vervolgens op Video's.
  • Gebruik de knoppen op het scherm om de video af te spelen, te pauzeren of te stoppen.
  • Tik voor een betere audio-ervaring op om SRS in te schakelen. (Niet beschikbaar bij gebruik van een Bluetooth headset.)
  • Tik op om te wisselen tussen volledig scherm en best passend.