Van het web downloaden
APPS EN OPTIES

Van het web downloaden

Doe meer dan alleen over het web browsen. U kunt webbestanden downloaden zoals foto's en toepassingen, die u op uw geheugenkaart opslaat.

Toepassingen van het web downloaden

U kunt toepassingen direct vanaf uw favoriete websites downloaden. Toepassingen die u via het web downloadt, kunnen van onbekende bronnen zijn. Om uw telefoon en persoonlijke gegevens te beschermen, adviseren we om alleen toepassingen te downloaden en installeren die u vertrouwt.
Belangrijk: Alle gedownloade bestanden worden op uw geheugenkaart opgeslagen. Voordat u toepassingen van het web downloadt, moet u controleren of de geheugenkaart in de telefoon is gestoken. De toepassing die u downloadt, moet ook compatibel met uw telefoon zijn.
  1. Open uw webbrowser en ga naar de website waar u de gewenste toepassing kunt downloaden.
  2. Volg de aanwijzingen op de website voor het downloaden van de toepassing.
Voordat u de gedownloade toepassing kunt installeren, moet u de installatie van toepassingen van derden op uw telefoon toestaan. Druk in het startscherm op en tik op Instellingen > Toepassingen > Onbekende bronnen.

Downloads bekijken

Druk tijdens het bekijken van een webpagina op en tik op Meer > Downloads.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-s