COMMUNICATIE
Verschillende manieren van bellen
COMMUNICATIE

Verschillende manieren van bellen

Behalve dat u kunt bellen vanuit de telefoonkiezer op uw telefoon, kunt u ook op een nummer in een SMS-bericht of e-mail tikken om te bellen, of een enkel nummer van de telefoonkiezer indrukken om snel een contact te bellen.

Opmerking: De meeste SIM-kaarten hebben een vooraf ingestelde Pincode (persoonlijk identificatienummer) die verstrekt is door uw mobiele netwerkaanbieder. Als u om een PIN wordt gevraagd, voert u die in en tikt u op OK. Als u de pincode drie keer verkeerd hebt ingevoerd, wordt de SIM-kaart geblokkeerd. Dat is geen probleem. Neem contact op met uw mobiele aanbieder en vraag om de PUK (PIN Unblocking Key).

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-s