Manieren om contacten naar uw telefoon te halen
AAN DE SLAG

Manieren om contacten naar uw telefoon te halen

Er zijn verschillende manieren om contacten toe te voegen op uw telefoon. U kunt uw telefoon met contacten synchroniseren vanuit uw Google-account, computer, Facebook, enzovoort.
HTC Sync Synchroniseer de contacten van uw oude telefoon naar uw computer en gebruik HTC Sync om uw nieuwe HTC-telefoon te synchroniseren met Microsoft Outlook, Outlook Express of Windows Contacten op uw computer.
Gmail Google contacten worden naar uw telefoon geïmporteerd nadat u zich bij uw Google Account hebt aangemeld. U kunt ook meer Google contacten direct op uw telefoon maken.
Facebook Meld u aan bij uw Facebook account via Facebook voor HTC Sense om de contactgegevens van uw Facebook vrienden te importeren.
Telefooncontacten U kunt contacten maken en in het telefoongeheugen opslaan of bestaande contacten van uw oude telefoon overzetten.
SIM-kaart U kunt alle contacten op uw SIM-kaart naar uw telefoon kopiëren.
Microsoft Exchange ActiveSync Uw telefoon synchroniseert de contacten op uw werk van de Microsoft Exchange ActiveSync server op uw werkplek.
Gegevens overzetten Gebruik de toepassing Gegevens overzetten om niet alleen uw contacten maar ook de agenda en SMS-berichten van uw oude telefoon naar de nieuwe HTC-telefoon over te brengen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-s