Informatie over uw telefoon bekijken

1. Druk in het startscherm op MENU en tik op Instellingen.
  2. Tik op Over de telefoon.
  3. Selecteer een van de volgende onderdelen:
    Systeemsoftware updates Schakel de optie voor het automatisch controleren op software-updates voor uw telefoon in of uit. U kunt ook op Nu controleren tikken om handmatig naar softwareupdates te zoeken.
    Netwerk Informatie bekijken over de mobiele aanbieder en de service-status.
    Identiteit telefoon Informatie bekijken over uw telefoon en de SIM-kaart die u gebruikt.
    Batterij Informatie bekijken over de batterij zoals het huidige energieniveau, de status, en welke programma's de batterij gebruiken.
    Hardware-informatie De Wi-Fi MAC- en Bluetooth-adressen bekijken.
    Software-informatie Bekijk de versie en andere informatie over het Android-platform dat de telefoon gebruikt. U kunt hier ook de versie van de webbrowser vinden.
    Juridische informatie Lees juridische informatie van HTC en Google en bekijk de licenties voor de telefoon.