Geheugen beheren
Instellingen & Services

Geheugen beheren

Beschikbaar telefoongeheugen controleren

1. Druk in het startscherm op MENU en tik op Instellingen.
  2. Tik op SD-kaart en telefoongeheugen. Het beschikbare telefoongeheugen wordt onder het gedeelte Intern telefoongeheugen weergegeven.

De beschikbare ruimte op de geheugenkaart controleren

1. Druk in het startscherm op MENU en tik op Instellingen.
  2. Tik op SD-kaart en telefoongeheugen. De totale en beschikbare ruimte op de geheugenkaart worden onder het gedeelte SD-kaart weergegeven.

De toepassingscache en gegevens wissen

1. Druk in het startscherm op MENU en tik op Instellingen.
  2. Tik op Toepassingen > Toepassingen beheren.
  3. Tik op het scherm Toepassingen beheren op de tab Actief en tik op een toepassing.
  4. Tik in het scherm Toepassingsinfo op Gegevens wissen en/of op Cache leegmaken.

Toepassingen van derden verwijderen

Toepassingen die vooraf reeds op de telefoon waren geïnstalleerd, kunt u niet verwijderen.
  1. Druk in het startscherm op MENU en tik op Instellingen.
  2. Tik op Toepassingen > Toepassingen beheren.
  3. Tik in het tabblad Gedownload op de toepassing die u wilt verwijderen.
  4. Tik in het scherm Toepassingsinfo op Verwijderen.

Toepassingen naar en vanaf de geheugenkaart kopiëren

Verplaats gedownloade toepassingen naar de geheugenkaart als het geheugen van de telefoon vol raakt. Of, als de geheugenkaart vol raakt, kunt u ook toepaasingen naar de telefoon verplaatsen.
Opmerking: U kunt alleen toepassingen verplaatsen die niet vooraf op de telefoon zijn geïnstalleerd.
  1. Druk in het startscherm op MENU en tik op Instellingen.
  2. Tik op Toepassingen > Toepassingen beheren.
  3. Tik in het tabblad Gedownload op de toepassing die u wilt verwijderen.
  4. Tik in het venster Toepassingsinfo op Verplaatsen naar SD-kaart of op Verplaatsen naar telefoon.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-hd