Weergave-instellingen wijzigen
Instellingen & Services

Weergave-instellingen wijzigen

De helderheid van het scherm met de hand instellen

1. Druk in het startscherm op MENU en tik op Instellingen.
  2. Tik op Scherm > Helderheid.
  3. Maak het selectievakje Automatische helderheid leeg.
  4. Sleep de schuifregelaar naar links om de schermhelderheid te verlagen of naar rechts om deze te verhogen.
  5. Tik op OK.

De tijd instellen voordat het scherm uitschakelt

Na een bepaalde tijd van inactiviteit wordt het telefoonscherm uitgeschakeld om de levensduur van de batterij te verlengen. U kunt instellen na hoeveel tijd het scherm wordt uitgeschakeld.
  1. Druk in het startscherm op MENU en tik op Instellingen.
  2. Tik op Scherm > Schermtime-out.
  3. Tik op de tijd voordat het scherm uitschakelt.

Automatische schermstand uitschakelen

Standaard wordt de stand van het scherm automatisch aan de stand van de telefoon aangepast, afhankelijk hoe u uw telefoon houdt.
Opmerking: Automatisch draaien wordt niet in alle toepassingsschermen ondersteund.
  1. Druk in het startscherm op MENU en tik op Instellingen.
  2. Tik op Scherm.
  3. Maak het selectievakje Scherm automatisch draaien leeg.

De G-sensor opnieuw kalibreren

Kalibreer het scherm opnieuw als u denkt dat de stand van het scherm niet goed overeenkomt met de manier waarop u de telefoon vasthoudt.
  1. Druk in het startscherm op MENU en tik op Instellingen.
  2. Tik op Scherm > G-Sensor kalibratie.
  3. Leg de telefoon op een plat oppervlak en tik op Kalibreren.
  4. Tik na afloop van deze procedure op OK.

Het scherm ingeschakeld houden terwijl de telefoon wordt opgeladen

U kunt voorkomen dat de telefoon het scherm uitschakelt tijdens het laden van de telefoon.
  1. Druk in het startscherm op MENU en tik op Instellingen.
  2. Tik op Toepassingen > Ontwikkeling.
  3. Tik in het keuzevakje Stand-by.

Animatie-effecten in- of uitschakelen

U kunt de animatie uitschakelen of slechts een paar animaties inschakelen bij het wisselen tussen schermen.
  1. Druk in het startscherm op MENU en tik op Instellingen.
  2. Tik op Scherm > Animatie.
  3. Selecteer de gewenste animatie-instelling in het menu.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-hd