Instellingen op je telefoon

In het scherm Instellingen kun je telefooninstellingen beheren en aanpassen.
Druk in het startscherm op MENU en tik op Instellingen.
Personaliseren Maak uw telefoon echt de uwe met de verschillende beschikbare personaliseringsopties.
Draadloos en netwerken Stel de draadloze verbindingen van de telefoon in, zoals Wi-Fi, gegevensverbinding, en Bluetooth, schakel de vliegtuigmodus in, enzovoort.
Bellen U kunt gespreksservices instellen, zoals voicemail, het doorschakelen van oproepen, gesprek in wachtstand en nummerweergave.
Geluid
  • Kies de geluiden voor de telefoonbeltoon en meldingen.
  • Stel het weergavevolume in.
  • Instellen om het belvolume te verlagen als u de telefoon beweegt terwijl deze belt, de telefoon luider laten overgaan in een tas of zak, en de luidspreker inschakelen als u de telefoon omkeert.
Scherm Stel weergave-instellingen in zoals automatische schermstand, helderheid, schermtime-out enzovoort.
Accounts en synchronisatie
  • Meld je aan of af bij je sociale netwerkaccounts, Google-account en Exchange ActiveSync-account.
  • Je kunt ook de synchronisatie en andere instellingen voor je accounts beheren.

Location Selecteer de bronnen die je wilt gebruiken bij het bepalen van je locatie.
Zoeken Selecteer onderdelen die u wilt opnemen als u op uw telefoon zoekt en stel opties voor zoeken met Google in.
Privacy Selecteer om automatisch een back-up te maken van bepaalde instellingen van de telefoon (zoals Wi-Fi wachtwoorden of bladwijzers) naar Google-servers met uw Google-account zodat u ze kunt terugzetten als dat nodig is.
Verbinden met pc
  • Selecteer het standaard type usb-verbinding als u uw telefoon met uw computer verbindt.
  • Of selecteer het keuzevakje Mij vragen om de telefoon zo in te stellen dat altijd het scherm verschijnt voor het selecteren van het type USB-instelling.
Beveiliging Stel de schermvergrendeling in, schakel de vergrendeling voor de SIM-kaart in, en beheer de opslag van de aanmeldgegevens van de telefoon.
Dock Kies het gedrag bij het plaatsen van de telefoon in de carkit als u deze hebt gekocht.
Energiebesparing Schakel energiebesparing in om automatisch naar de modus energiebesparing te gaan als het batterijniveau naar het door u ingesteld niveau is gedaald.
Toepassingen Beheer actieve toepassingen, verplaats toepassingen naar of van de geheugenkaart, en installeer of verwijder programma's.
SD-kaart en telefoongeheugen
  • Controleer de beschikbare hoeveelheid vrije ruimte op de geheugenkaart en in het telefoongeheugen.
  • Voordat u de geheugenkaart uit de telefoon verwijdert, moet u niet vergeten om hem in dit scherm te ontkoppelen.
  • U kunt ook een harde reset uitvoeren.
Datum en Tijd Stel de datum, tijd, tijdzone en notatie voor de datum en tijd in.
Taal en toetsenbord Stel de taal en het land voor het besturingssysteem in. U kunt ook opties voor het schermtoetsenbord instellen.
Toegankelijkheid Deze optie verschijnt alleen nadat u een toegankelijkheidstool hebt gedownload en geïnstalleerd, zoals een schermlezer die gesproken feedback geeft. U kunt toegankelijkheidsopties in- of uitschakelen.
Spraakinvoer en uitvoer Stel de opties voor spraakinvoer in. Als u een toepassing voor tekst-naar-spraak (gesproken gegevens) hebt geïnstalleerd, kunt u deze optie gebruiken om deze in te stellen.
Over de telefoon
  • Schakel geplande controles voor updates van systeemsoftware in of uit, of controleer handmatig op updates.
  • Bekijk verschillende informatie over uw telefoon, zoals het type mobiel netwerk, de signaalsterkte, het batterijniveau enzovoort.