Muziek delen met Bluetooth

U kunt een nummer selecteren in de bibliotheek van de toepassing Muziek en deze via Bluetooth naar de telefoon van iemand anders of naar uw computer sturen.

1. Tik in het startscherm op > Muziek.
  2. Tik op om naar de bibliotheek te gaan.
  3. Druk in het scherm Wordt nu afgespeeld op MENU en tik op Delen > Bluetooth.
Als u voor Bluetooth kiest, wordt u in de volgende paar stappen gevraagd om Bluetooth op uw telefoon in te schakelen en verbinding te maken met het ontvangende Bluetooth-apparaat zodat de muziek kan worden verzonden.