Synchronisatieopties voor Locations instellen
Instellingen & Services

Synchronisatieopties voor Locations instellen

Voordat u op reis gaat naar een andere stad of land, kunt u de benodigde kaarten downloaden met HTC Sync op uw computer en ze vervolgens naar uw telefoon synchroniseren. U kunt ook licenties kopen voor andere nuttige gegevens zoals routebeschrijvingen bij rijden en lopen, kaartweergaven voor camera's, enzovoort.
  1. Klik in het apparaatvenster op Locations en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Locations inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en telefoon wilt opnemen.
  2. Selecteer en download kaarten en aanvullende opties.
  3. Nadat u onderdelen naar de computer hebt gedownload, verschijnen ze in de lijst Locations. Daarna kunt u kiezen of u alle kaarten en licenties wilt synchroniseren of alleen de geselecteerde onderdelen.

Kaarten downloaden of diensten kopen

U kunt gratis kaarten downloaden of premium-diensten kopen zoals navigatie, flitspaal, en nauwkeurige gesproken aanwijzingen.
  1. Klik in het apparaatvenster op Locations en klik op de knop Aan.
  2. Klik op Meer kaarten en licenties ophalen.
  3. Klik links in het venster Navigatiewinkel op het type inhoud dat u wilt downloaden en selecteer een land.
  4. Onder de sectie Aanvullende kaartopties kunt u een of meer navigatieproducten kiezen die u wilt downloaden of kopen. Als u navigatieproducten koopt, moet u ook rekening houden met de duur van de licentie voro het gebruik van het gedownloade materiaal.
  5. Klik op Aan winkelwagentje toevoegen .

Producten of licenties afrekenen

1. Klik op Aan winkelwagentje toevoegen naast Navigatie winkel om de winkelwagen te bekijken.
  2. Bekijk welke onderdelen u hebt geselecteerd en het totale aankoopbedrag.
  3. Klik op Afrekenen.
  4. Typ het e-mailadres en de factuurgegevens (als u een premium navigatieproduct hebt geselecteerd).
  5. Lees de overeenkomst en klik op Ik ga akkoord met de voorwaarden om door te gaan.
  6. Klik op Aankoop bekijken voor een lijst met de geselecteerde onderdelen, uw e-mailadres en de opgegeven factuurgegevens.
  7. Klik op Bevestigen en downloaden als alles correct is. De voortgang van het downloaden van de geselecteerde kaarten wordt in het scherm Apparaat weergegeven.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-hd