Synchronisatieopties voor Documenten instellen
Instellingen & Services

Synchronisatieopties voor Documenten instellen

U kunt bestanden en documenten vanaf uw computer met uw telefoon synchroniseren. U kunt ook e-mailbijlagen die u op de geheugenkaart van uw telefoon hebt opgeslagen met uw computer synchroniseren.
Opmerking:
  • Om een document op uw telefoon te openen, moet u over de passende toepassing beschikken. Gewoonlijk kan uw telefoon de volgende bestandstypen openen en bekijken: Microsoft Office 2003 en 2007 Word (.doc), Excel (.xls), PowerPoint (.ppt), PDF-bestanden (.pdf) en tekst- (.txt) bestanden.
  • Om e-mailbijlagen te synchroniseren die op de geheugenkaart van uw computer zijn opgeslagen, moet u een Exchange ActiveSync of POP3/IMAP-account op uw telefoon instellen met Mail.
  1. Klik in het apparaatvenster op Documenten en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Documenten inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en telefoon wilt opnemen.
  2. Selecteer Kopieer alle gedownloade Mail-documenten naar pc om e-mailbijlagen te synchroniseren die u op de geheugenkaart van de telefoon hebt opgeslagen.
  3. Selecteer PC-documenten synchroniseren met en klik op Toevoegen.
  4. Selecteer een map die de documenten bevat welke u met uw telefoon wilt synchroniseren en klik op OK.
E-mailbijlagen van de geheugenkaart van uw telefoon worden opgeslagen in de map \My Documents\Device documents\ op uw computer. Documenten van uw computer worden opgeslagen in de map \My Documents\Device documents\ op uw geheugenkaart.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-hd