Synchronisatieopties voor Bladwijzers instellen

Synchroniseer bladwijzers van de webbrowser tussen uw telefoon en de computer.
Belangrijk: Als u Google Chrome of Firefox gebruikt en u hebt dit geselecteerd voor synchronisatie met de telefoon, moet u alle browservensters sluiten voordat u met synchroniseren begint.
  1. Maak met uw favoriete webbrowser op uw computer een map favorieten met de naam HTC-bladwijzers. Zorg er voor dat u uw favoriete bladwijzers in deze map opslaat zodat u ze met uw telefoon kunt synchroniseren.
  2. Klik in het apparaatvenster van HTC Sync op Bladwijzers en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Bladwijzers inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en telefoon wilt opnemen.
  3. Selecteer de webbrowser die de bladwijzers bevat om met uw telefoon te synchroniseren.
Opmerking: Als conflicterende informatie wordt aangetroffen op uw telefoon en computer, bewaart HTC Sync de informatie van uw computer.