Synchronisatieopties voor Muziek instellen

Haal de nummers die u op uw computer afspeelt naar uw telefoon over. Als u in iTunes of Windows Media Player afspeellijsten hebt gemaakt, kunt u deze ook synchroniseren zodat u daar onderweg van kunt genieten.
Opmerking: U kunt audiobestanden met de volgende indelingen synchroniseren: *.aac, *.amr, *.m4a, *.mid, *.midi, *.mp3, *.wav, en *.wma.
  1. Klik in het apparaatvenster op Muziek en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Muziek inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en telefoon wilt opnemen.
  2. Selecteer Muziekbestanden installeren met en klik op Toevoegen.
  3. Selecteer de map die uw audiobestanden bevat en klik op OK.
  4. Selecteer Muziekbestanden synchroniseren met iTunes en Windows Media Player als u iTunes of Windows Media Player op uw computer gebruikt en kies de afspeellijsten die u met uw telefoon wilt synchroniseren.