Over HTC Sync
Instellingen & Services

Over HTC Sync

Uw nieuwe vakantiefoto's staan op uw telefoon en uw zakelijke agenda staat op uw comptuer. Waarom stelt u deze soorten bestanden en informatie niet op beide apparaten beschikbaar?
Met HTC Sync kunt u:
  • Uw contacten synchroniseren tussen Microsoft Outlook, Outlook Express of Windows Contacten op uw computer en uw telefoon.
  • Uw agenda synchroniseren tussen de agenda van Outlook of Windows op uw computer en uw telefoon.
  • Uw foto's, video's, documenten, muziek en afspeellijsten overbrengen naar uw telefoon zodat u er onderweg van kunt genieten.
  • Importeer op eenvoudige wijze uw eigen foto's en video van uw telefoon naar uw computer.
  • Dezelfde bladwijzers opslaan voor de webbrowsers op uw computer en op uw telefoon.
  • De internetverbinding van uw computer gebruiken om kaarten en handige aanvullende diensten te downloaden voor de toepassing Locations op uw telefoon.
  • Installeer toepassingen voor mobiele telefoons van derden (niet gedownload van Android Market) vanaf uw computer.
Opmerking:
  • De telefoon moet zijn voorzien van een geheugenkaart om multimediabestanden, kaarten en documenten te kunnen synchroniseren.
  • De beschikbare categorieën en opties zijn afhankelijk van de telefoon die u met de computer hebt verbonden.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-hd