COMMUNICATIE
Een alarmnummer bellen
COMMUNICATIE

Een alarmnummer bellen

U kunt vanaf uw telefoon noodoproepen plaatsen ook als u geen SIM-kaart hebt geplaatst of als deze is geblokkeerd.

1. Tik in het startscherm op Telefoon.
  2. Tik in het telefoonscherm het internationale alarmnummer voor uw land (bijvoorbeeld 000) en tik op Bellen
    Opmerking: De SIM-kaart kan aanvullende alarmnummers bevatten. Neem contact op met uw mobiele netwerkaanbieder voor meer details.
Als u het wachtwoord, vergrendelpatroon en/of de SIM-vergrendeling hebt ingesteld maar vergeten hebt, kunt u nog steeds alarmnummers bellen door in het scherm op Alarmnummer te tikken.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-hd